Bride in elegant gown posing in a classic studio setting by Wild Heart Tales in Utrecht
Bride in elegant gown posing in a classic studio setting by Wild Heart Tales in Utrecht

Wedding Portrait Lounge

Ontdek de Wedding Portrait Lounge!
Ik nodig je uit om de Wedding Portrait Lounge te ontdekken, een exclusieve ervaring waarbij ik stijlvolle en professionele portretten van jullie gasten vastleg. Creëer onvergetelijke momenten op jullie bruiloft met mijn op maat gemaakte settings en persoonlijke aanpak.

Deze brochure biedt een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden die de Wedding Portrait Lounge te bieden heeft inclusief een speciale introductieprijs voor bruiloften in 2024!
Bride in elegant gown posing in a classic studio setting by Wild Heart Tales in Utrecht

Over de Portrait Lounge

Welkom bij mijn Portrait Lounge, waar ik een speciale fotoshoot ervaring creëer voor jullie bruiloft! De Lounge is beschikbaar vanaf 1 uur en wordt op jullie locatie opgezet als een prachtige studio setting. Gasten kunnen langskomen voor een professionele foto, perfect vastgelegd in een setting die aan jullie wensen kan worden aangepast. Denk aan bloemen, ballonnen en andere decoraties om de sfeer compleet te maken.

Mis mijn speciale introductieprijs niet voor bruiloften in 2024, beschikbaar vanaf 349 euro.

Maak van jullie dag een onvergetelijke ervaring met mijn Portrait Lounge!
TIP: hergebruik de bloemen van jullie ceremonie om de setting extra bijzonder te maken! Zo haal je het maximale uit jullie prachtige bloemdecoraties.
WERKWIJZE
Voordat de Wedding Portrait Lounge start, kom ik aan om de setting op te bouwen. Vooraf vraag ik een lijst met de gasten namen zodat ik een mooi overzicht heb van wie er al geweest zijn en wie niet.

Binnen slechts 1 week ontvang je alle foto's in een persoonlijke online galerij. Zo kunnen jullie snel en gemakkelijk alle mooie foto's delen met vrienden en familie.

Settings

Kies je favoriete achtergrond!

Extra's

Breid je setting uit met deze leuke extra's!
Bride in elegant gown posing in a classic studio setting by Wild Heart Tales in Utrecht

Witte Portrait Lounge

Kies voor een witte achtergrond in de Portrait Lounge, waar klassieke schoonheid en tijdloze elegantie samenkomen. De serene witte achtergrond vormt het ideale canvas waarop gasten stralen in hun beste outfits. Door zijn eenvoud en veelzijdigheid past deze setting perfect bij elke decoratie en stijl, waardoor elk beeld een tijdloze herinnering wordt aan jullie speciale dag.

Zwarte Portrait Lounge

Kies voor de Zwarte Achtergrond Portrait Lounge, waar artistieke diepte en moderne elegantie samenkomen. De diepe zwarte achtergrond biedt een intrigerend canvas waarop elke foto een kunstzinnige uitstraling krijgt. Gasten komen prachtig naar voren in hun beste outfits, terwijl deze setting zich moeiteloos aanpast aan elke decoratie en stijl, en elke foto omtovert tot een onvergetelijk kunstwerk van jullie bijzondere dag.

Feestelijke Portrait Lounge

Stap binnen in mijn Feestelijke Portrait Lounge, waar glittergordijnen of hartjesgordijnen zorgen voor een feestelijke sfeer. Voeg extra's toe zoals confetti, discoballen en ballonnen om de setting nog feestelijker te maken. Hier kunnen jullie gasten stralen te midden van een bruisende ambiance, waar elk moment een levendige herinnering wordt aan jullie speciale dag.

Extra bij te boeken

Polaroids

Verras je gasten met een onvergetelijk aandenken aan jullie speciale dag: elke gast ontvangt een gepersonaliseerde polaroid van hun foto uit mijn Portrait Lounge, compleet met een leuke tekst naar jullie keuze. Deze worden feestelijk gepresenteerd, ideaal als bedankje!

Je hebt ook de optie om de polaroids dubbel af te drukken: één exemplaar voor je gasten om mee naar huis te nemen, en één exemplaar om te bewaren als een extra speciaal aandenken aan jullie dag in jullie gastenboek.


Introductieprijs obv 50 foto's, meer of minder gasten? Neem contact op voor een prijsopgave.
Losse polaroids: €99
Dubbele polaroids met 20x30 gastenboek: €249

Gastenboek

Het gastenboek is verkrijgbaar in het formaat 20x30, horizontaal of verticaal en heeft 20 spreads (40 pagina's). Het gastenboek is helemaal naar wens aan te passen zoals een tekst op de voorzijde en een omslag kleur naar keuze.

COVER MOGELIJKHEDEN

Timess Buckram

Buckram coating is gemaakt van stijf katoen, waardoor het een sterke en duurzame textuur heeft. Bekend om de duurzaamheid van zijn vezels, is buckram een authentieke klassieker die van generatie op generatie meegaat. Het biedt een breed scala aan kleuren, van natuurlijke tinten tot de meest levendige kleuren.

Natural

Ballonnen

Een feestelijke ballonnen festijn, een slinger of een boog. Alles is mogelijk! Een professionele stylist zorgt voor het mooiste resultaat die past bij de gekozen setting.

Introductie prijs: vanaf €250

Decoratie

Maak je setting compleet met extra decoratie zoals bloemwerk, meubilair, discoballen, confetti en meer. Alles om jullie speciale dag nog mooier te maken! Voor decoratieprijzen en verdere details kun je contact met me opnemen, omdat deze afhankelijk zijn van jullie specifieke wensen en beschikbaarheid.
Bride in elegant gown posing in a classic studio setting by Wild Heart Tales in Utrecht

Wil jij deze unieke ervaring van de Wedding Portrait Lounge op jouw bruiloft?

Klik op onderstaande knop en neem contact met mij op!
CONTACT

FAQ

Hoeveel uur ben je aanwezig vanuit de basis prijs?
Ik ben standaard minimaal 1 uur aanwezig om de foto's te maken. Ik zal eerder aankomen om de lounge op te bouwen. Een extra fotografie uur kost 129 euro.
Wat is de speciale introductie prijs?
Omdat ik de Wedding Portrait Corner nieuw introduceer bied ik het nu tijdelijk voor een laag tarief aan van slechts 349 euro inclusief alle foto's en 1 uur fotografie! Alleen geldig voor bruiloften in 2024. Trouw je in 2025 en wil je ook gebruik maken van de Portrait Lounge? Neem dan contact op.
Wat is het beste tijdsframe om de portrait corner in te plannen?
Dit is afhankelijk van wat voor vibe je in de lounge wil creëren. Tijdens de receptie zal ik meer meewerkende gasten hebben voor een goede foto dan bijvoorbeeld tijdens het feest waar iedereen al een drankje op heeft.
Wat is het verschil met een photobooth?
De Wedding Portrait Lounge biedt een luxe en gepersonaliseerde fotoshoot-ervaring op maat van jullie bruiloft. Terwijl een simpele photobooth vaak beperkt is tot snelle snapshots, zorgt de Portrait Lounge voor professionele portretten in een elegante setting, inclusief een scala aan decoropties zoals diverse achtergronden, bloemwerk en meer. Het resultaat is een onvergetelijke en stijlvolle toevoeging aan jullie speciale dag.
Wat is het verschil tussen jou en onze trouwfotograaf?
De trouwfotograaf is gedurende de hele dag aanwezig en richt zich op het vastleggen van alle belangrijke momenten. Meestal is er weinig tijd om uitgebreid te focussen op foto's van gasten, tenzij hier specifiek tijd voor wordt ingepland. Deze momenten zijn vaak kort en snel, met weinig ruimte voor creatieve vrijheid.

Ik bied de mogelijkheid om deze snelle foto's te transformeren in unieke en bijzondere beelden. Dit geeft jullie gasten de kans om op een stijlvolle manier vastgelegd te worden, terwijl jullie trouwfotograaf zich kan concentreren op de essentiële momenten van jullie bruiloft.
Hoe lever je de foto's?
Na de bruiloft ontvangen jullie van mij een persoonlijke galerij met alle foto's, die binnen 1 week beschikbaar is. Deze link kunnen jullie gemakkelijk delen met jullie gasten, zodat iedereen de prachtige momenten kan bekijken en downloaden.

Als je kiest voor polaroids, worden deze afgedrukt zodra de Portrait Lounge voorbij is. De prints worden stijlvol gepresenteerd, ideaal om mee te nemen als aandenken of om in het gastenboek te plaatsen.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram